LIL Håndball i Tornby Cup

Bildet: Bak fra v: Nils August Jacobsen, Tommas Knutsen (12 år), Kristoffer Væting, Thomas Tingsaker, Stian Brattberg. Foran fra venstre: Trener Rune Braadland, Oskar Braadland (11 år), Jan Tingsaker, Jimmy Martinsen, Trygve Ytterdahl, Bjørn-Arvid Sæle og trener Tord Ytterdahl.

Bildet: Bak fra v: Nils August Jacobsen, Tommas Knutsen (12 år), Kristoffer Væting, Thomas Tingsaker, Stian Brattberg. Foran fra venstre: Trener Rune Braadland, Oskar Braadland (11 år), Jan Tingsaker, Jimmy Martinsen, Trygve Ytterdahl, Bjørn-Arvid Sæle og trener Tord Ytterdahl.

Helgen 20-22. september 2013 deltok LIL’s gutter og jenter 13 års lag i Tornby Cup i Danmark. I Danmark er det andre klasseinndelinger og guttene og jentene spilte derfor i 14-års klassen.

LIL’s gutter fikk som ventet tøff motstand mot lag som stort sett hadde spillere et år eldre en dem selv. Første kamp var mot Hirtshals/Tornby. Guttene virket litt rustne i tillegg til at det var uvant å spille med klister. Det er lov i Danmark men ikke i Norge på dette alderstrinnet. LIL’s gutter kom etter hvert i gang, men våknet litt sent. Det ble tap 12-7. Neste kamp var mot IK Våg. Det var det beste laget i puljen, men LIL’s gutter bet godt fra seg. Kampen var relativt jevnspilt med mange tøffe dueller. LIL’s gutter trøkket til mot spillere som var fysisk større enn dem selv. Våg dro likevel fra mot slutten, slik at resultatet ble 14-6 til Våg. LIL’s øvrige resultater i gruppen ble: Støvring Håndbold – LIL 18-2 og Greipstad IL – LIL 13-11. Neste dag var det klart for sluttspill. LIL’s gutter trakk Sindal fra Danmark. Det ble tap 15-4.

Det var godt å få en skikkelig gjennomkjøring før sesongstart i Norge. Sportslig fikk guttene kjørt seg mot gode motstandere uten at det skremte dem nevneverdig. Det var også gøy å se på håndballkamper med eldre gode spillere slik at guttene fikk se hva de har å strekke seg etter. Sosialt var turen kjempe fin og guttene hadde det gøy sammen. Det er en fin gjeng som var flinke til å gi hverandre oppbakking på og utenfor banen. Vi har en tynn stall og skulle gjerne hatt flere håndballspillere med videre. Så er det noen der hjemme som ønsker å spille håndball er det bare å ta kontakt med trenere/spillere eller møte opp på trening. Vi trener i Møglestuhallen tirsdag 18-19 og torsdag 17-1830.

Se her for siden til Gutter 13.

Skrevet av: Annar den 9. oktober 2013 @ 07:24
Under kategorien(e): Forsiden,håndball

Ingen kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Samarbeidspartnere

Lillesands-sparebank Trimtex MX-Sport Lillesand Senter
Asko Saint Gobain

Informasjon

Styreleder: Tor Berthelsen

Org. nr.: 975 633 845, Adresse: Postboks 202, 4792 Lillesand
 Følg oss på Facebook
 Følg oss på Twitter