Våren 2014

Til foresatte i LIL Turn.                                                                                          Våren 2014

Da var treningsåret godt i gang, men sender ut informasjonsbrevet, bedre sent enn aldri.

Som dere vet så har det vært vanskelig og få tak i nok foreldre til å stille opp i styret,

Endelig var det noen frivillige sjeler som tok på seg verv slik at vi nå har ett nytt styre med en spennende tid foran oss, så håper dere også blir fornøyd da vi ‘nye’ også gleder oss masse til å bli kjent med foreldre og turnere (freerunnere) Om det skulle være noen igjen som hadde gledet seg til en plass i styret så kan vi trenge en person til J

Om en plass i styret ikke er noe for akkurat deg, så ville det også vært til hjelp med en håndsrekning som trener. Ta kontakt med hovedtrener på ditt trinn for mer informasjon eller send en mail til en av oss i styret.

Det første som skjer på agendaen i år er KS/KM førstkommende helg (23 februar)

Vi ser frem til en spennende søndag med mange flink turnere fra Aust-Agder og håper at så mange som mulig vil ta turen opp i Møglestuhallen da det vil bli muligheter for å holde ett nytt mesterskap ved en senere anledning.

Kontingent sendes normalt ut og betales på høsten, og ny medlemsansvarlig er nå Trond Kvarenes.

Det er viktig at dere gir beskjed om nytt tlf, ny adresse, ny mailadresse osv.

For at trenerne skal kunne gi deres barn best mulig undervisning og tilrettelegging, ber vi om at dere foresatte ikke er med barna inn i hallen under trening, men sitter og venter i gangen på utsiden. Ved behov kan foresatte være med de 3 første gangene på 1.trinn ved oppstart. Dette praktiseres også ved de andre turnforeningene. Dere må gjerne være med og hjelpe til med å rigge opp og ned utstyr, slik at dette ikke stjeler så mye tid fra trenerne. Husk også drikkeflaske med vann til hver trening.

Dersom dere ønsker å snakke med treneren om noe, ikke ta dette rett før eller rett etter trening, men en mail sendes til Trenerkontakten som i år er Astrid Christina Jæger slik at det ikke stjeler treningstid. Dessuten kan det også være greit å få ting skriftlig, da man kanskje ikke får med seg alt som blir sagt samtidig som man prøver å starte treninga. Dette praktiseres også i andre klubber.

Ved avlevering og henting av barn ber vi dere IKKE kjøre inn mot turnhallen da det er barn på utsiden og ulykker fort kan skje. Parker heller bilen på parkeringsplassen og gå inn å hent barnet ditt om dem ikke kan gå alene bort til bilen. Viser også til tidligere mail fra LUS.

Vi ønsker alle det beste for våre barn – men husk at trenerne ønsker det beste for alle barna som er til stede!

Vi ser frem til et godt samarbeid og en aktiv vår/høst!

Hilsen Styret

Skrevet av: Tom Knudsen den 20. februar 2014 @ 15:48
Under kategorien(e): turn

Ingen kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Samarbeidspartnere

Lillesands-sparebank Trimtex MX-Sport Lillesand Senter
Asko Saint Gobain

Informasjon

Styreleder: Tor Berthelsen

Org. nr.: 975 633 845, Adresse: Postboks 202, 4792 Lillesand
 Følg oss på Facebook
 Følg oss på Twitter