Friidretts-stevne i Søgne tirsdag 20 mai 2014

Referat fra stevnet i Søgne tirsdag 20 mai.

Her deltok Carl Martin Berntsen og Thomas Kvam fra Lillesand IL. Her ble et flott arrangement med flott vær og nesten vindstille. Carl Martin Berntsen deltok med lengde, spyd og 60M. Han hadde ikke store forventninger i spyd, siden han nesten ikke har fått trent noe til dette. Bare en gang før stevnet og da var det lenge siden han hadde prøvd seg på denne øvelsen. Fra før hadde han 4,52 m men på dette stevnet slo han til med ikke mindre enn 9,35 m, en solid pers. På lengde økte han med 12 cm fra 3,00 m blank til 3,12 m og var fornøyd. 60M gikk greit nok, men nådde ikke helt som forventet, så her ble resultatet noe etter det som tidligere er prestert. Thomas Kvam deltok med høyde, 60M og lengde Har i skrivende stund ikke mottatt resultatene. Etter stevnet var over ble det tid til et lite bad i Høllen før vi kjørte tilbake til Lillesand. Alt i alt ble det et flott og vellykket stevne.

Arne Berntsen

Noen bilder fra stevnet:

DSC_1219

Carl Martin Berntsen er klar.

DSC_1224

Carl Martin Berntsen deltar i spyd

DSC_1241 - Kopi

Thomas Kvam deltar med 60M

DSC_1258

Carl Martin Berntsen deltar med lengde

Skrevet av: Annar den 11. juni 2014 @ 08:05
Under kategorien(e): friidrett

Ingen kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Samarbeidspartnere

Lillesands-sparebank Trimtex MX-Sport Lillesand Senter
Asko Saint Gobain

Informasjon

Styreleder: Tor Berthelsen

Org. nr.: 975 633 845, Adresse: Postboks 202, 4792 Lillesand
 Følg oss på Facebook
 Følg oss på Twitter