Kretsmesterskap i friidrett i Kristiansand 7 juni 2014

Referat fra Kretsmesterskapet i Kristiansand 7 juni i regi av KIF.

Her var Brødrene Marc Christian Berntsen og Carl Martin Berntsen med og Thomas Kvam deltok også. Så vi var en tropp på 3 fra LIL som var aktive på dette stevnet. Som også ble arrangert i et strålende sørlands-vær, men med litt for mye vind i turevis. Noe som ødela litt for løp og kast øvelsene.

Men for guttene sin del gikk det bra. Thomas var noe bekymret før stevnet da han hadde falt dagen før og pådradd seg smerter i korsryggen. Dette ødela en del for hans del, men han prøvde seg i alle sine øvelser. Marc Christian Berntsen følte seg veldig spent før stevnet, men ting løsnet og stevnet gikk greit. Marc Christian deltok med spyd, lengde, 100M og kule.

Vinden ødela nok noe for spydkast øvelsen, så noen pers ble det ikke. Men helt ok. Han kastet 27,23 m mot tidligere 27,94 m. og holdt til sølv i denne øvelsen. I lengde var det nærmere, her ble resultatet 4,77 m, mot 4,80 m fra tidligere. På kula fikk han pers med resultatet 8,28 m, mot 7,99 m tidligere.

Carl Martin Berntsen ble veldig fornøyd med stevnet. Han deltok med kule, 60M, høyde og spyd. I spyd gikk det bra med et kast på 10,08 m ble det pers fra forrige gang som ble 9,35 m og holdt til sølv også for han. På kule gikk det også hans vei med resultat på 4,65 m og ny pers mot 4,25 m tidligere og bronse i denne øvelsen. Også på høyde ble det ny pers med resultatet 1,10 m mot 1,05 m tidligere også i denne øvelsen fikk han bronse.

Så for disse to ble stevnet vellykket og de vendte fornøyde hjem.

Thomas Kvam deltok i høyde, lengde og 60M. Han var veldig missfornøyd med høyde forsøket sitt, smertene ble for store å ødela hele øvelsen for ham, men i lengde og på 60 M gikk det bra for ham, men har ikke fått tak i de øvrige resultatene hans.

Arne Berntsen

Noen bilder fra stevnet i Kristiansand :

DSC_1332 - Kopi

Thomas Kvam i høyde øvelse

DSC_1343

Carl Martin på 60M

DSC_1348

Marc Christian får sølv medalje i spyd

DSC_1358

2 fornøyde gutter på stevnet

DSC_1372

Carl Martin er veldig fornøyd å ha mottatt sine medaljer.

DSC_1336 DSC_1337

Skrevet av: Annar den 11. juni 2014 @ 08:21
Under kategorien(e): friidrett

Ingen kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Samarbeidspartnere

Lillesands-sparebank Trimtex MX-Sport Lillesand Senter
Asko Saint Gobain

Informasjon

Styreleder: Tor Berthelsen

Org. nr.: 975 633 845, Adresse: Postboks 202, 4792 Lillesand
 Følg oss på Facebook
 Følg oss på Twitter