Tvedestrand- og Søgne lekene

Tvedestrand Lekene (30.08.2014)

Her deltok utøvere fra Vegårshei i øst til Søgne i vest. Denne gangen var vi 3 utøvere fra Lillesand som deltok. Det var Thomas Kvam, Carl Martin Berntsen og Marc Christian Berntsen. Thomas Kvam deltok på 60M, lengde og ball. Carl Martin Berntsen deltok på høyde, 100M og spyd. Marc Christian Berntsen deltok på 100M og spyd.

Første delen av stevnet gikk ganske greit med gråvær og lite vind, så med løpsøvelser, høyde og lengde var forholdene bra. Etter dette ble forholdene verre, med voldsomt regn og kastevinder. Noe som gjorde tilløpet til ball og spyd glatt, men det ble nå avviklet og resultatene ble deretter. På høyde og 100M ble det målt ny pers på både Carl Martin Berntsen og Marc Christian Berntsen. Thomas Kvam var også fornøyd med sin innsats på 60M.

Lillesands-utøverne gjorde nok en gang solid innhogg i medaljebordet. Carl Martin Berntsen med 3 gull, Marc Christian Berntsen med 1 gull og 1 sølv. Thomas Kvam fikk 3 gull.

DSC_3253

DSC_3247

Søgne Lekene (31.08.2014)

Stevnet var godt representert med utøvere fra Rogaland i vest til Tvedestrand i øst. Og fra rekrutter til seniorer. Som gjorde en fremragende innsats, trass i at været ikke viste seg fra sin beste side. Siden det regnet og blåste en del, var forholdene ikke ideelle.

På dette stevnet var det bare 2 utøvere fra Lillesand. Det var Carl Martin og Marc Christian Berntsen. Marc Christian Berntsen deltok på 200M, lengde og spyd. Carl Martin Berntsen deltok på 60M, høyde og kule.

Stevnet i Søgne ble derfor ikke helt som en kunne forvente, allikevel høstet LIL pokaler med seg hjem. Carl Martin Berntsen fikk med seg pokal i høyde og kule. Marc Christian Berntsen fikk med seg pokal på 200M, Han løp inn til en flott 2. plass og satte ny pers i denne øvelsen.

DSC_3305

Skrevet av: Annar den 5. september 2014 @ 10:35
Under kategorien(e): Forsiden,friidrett

Ingen kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Samarbeidspartnere

Lillesands-sparebank Trimtex MX-Sport Lillesand Senter
Asko Saint Gobain

Informasjon

Styreleder: Tor Berthelsen

Org. nr.: 975 633 845, Adresse: Postboks 202, 4792 Lillesand
 Følg oss på Facebook
 Følg oss på Twitter