Aquarama Cup 2016

Helga 22 – 24 september var det duket for AQ Cup i Kristiansand.

Vi stilte med 23 ivrige jenter fordelt på 3 lag i J-9 klassen. Denne cupen er den største vi har vært med på. Det var ca 50 påmeldte lag bare i J-9 klassen. Arrangørene hadde lagt opp til at alle kampene skulle spilles i Sørlandshallen fordelt på 9 baner. Det var et yrende liv med håndballglade gutter og jenter der inne hele helgen. Fantastisk moro å få være med på.

Jentene våre skulle møte motstandere fra andre deler av landet, noe som er veldig moro. Vi vet aldri hva vi møter av motstand. Det er også i slike settinger vi finner ut hvor vi ligger nivåmessig. Vi delte inn våre jenter i 3 jevne lag. Vi møtte veldig god motstand i noen av kampene og mindre god i andre. Alle lag skulle spille 2 kamper på lørdag og 2 kamper på søndag.

Vi gikk på noen få tap og en del seiere denne helgen. Det som er mest moro med slike kamper er ikke nødvendigvis at det blir seier hele tiden, men at jentene gjennomfører ting vi har trent på hele året. Og det gjorde de virkelig. Her var det masse sperrer og innløpinger på linje og at vi fikk prøve noen nye i mål.

En stor takk må rettes til alle foreldrene som stiller opp og heier frem våre nye håndball stjerner. Det betyr mye at dere er der.

Vi sitter igjen med mange positive ting etter denne helgen, men vi har også en del å jobbe med videre. Nå skal vi tøffe oss opp litt i forsvarsarbeidet, det er noe jentene ser frem til.

Det som gjenstår denne sesongen er noen få treninger før vi tar en avslutning. Noe av det første som skjer til neste år er Tornby Cup i Danmark. Den går av stabelen i slutten av september. Vi gleder oss masse alle sammen.

Vi trenere vil få takke for alle de artige stundene vi har sammen med dere jenter.

Hilsen
Per Kristian, Cathrine, Karianne og Julia.

Skrevet av: Lars Walle den 26. april 2016 @ 10:27
Under kategorien(e): Forsiden,håndball

Ingen kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Samarbeidspartnere

Lillesands-sparebank Trimtex MX-Sport Lillesand Senter
Asko Saint Gobain

Informasjon

Styreleder: Tor Berthelsen

Org. nr.: 975 633 845, Adresse: Postboks 202, 4792 Lillesand
 Følg oss på Facebook
 Følg oss på Twitter