Flott ski kveld i Holta !!

Da var ski dagen alt over, med rondt null grader og stille og flott vær. Litt små tekniske utfordringer må til, men vi fikk løst det etter hvert. Det var i overkant av 150 barn og unge til start i kveld, det er vel ny deltaker rekord. Medaljer til alle og saft og vafler til den store medaljen !! Deltaker listen blir snart klar, mest iløpet av morgendagen. Meldingen for været fremover er ikke bra for snøen så vi for se hvordan det går. Det kommer mest sannsynlig ikke til å bli kjørt mer spor før vi eventuelt for mer snø. Følg med.

For resultater, se denne siden.

Skrevet av: Notto den 15. februar 2017 @ 21:56
Under kategorien(e): ski

Ingen kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Samarbeidspartnere

Lillesands-sparebank Trimtex MX-Sport Lillesand Senter
Asko Saint Gobain

Informasjon

Styreleder: Tor Berthelsen

Org. nr.: 975 633 845, Adresse: Postboks 202, 4792 Lillesand
 Følg oss på Facebook
 Følg oss på Twitter