Ny snø og nytt skirenn !!

Nå har det igjen kommet snø og det blir barne og ungdoms skirenn til Onsdag den 8. Mars, med påmelding fra kl 17,00 og med første start kl 18,00.Medalje til alle deltakere og saft og mulighet for å få kjøpt vafler etc etter fullført skirenn. Alle velkomne !!

Vi har kjørt opp løypene i går i Lysløypa og på jordene på Lundemoen, forholdene er bra de fleste steder, men som så mange ganger før er det også nå steder det er i minste laget dessverre. Det blir ikke kjørt noe mer før til Onsdag ettermiddag.

Skrevet av: Notto den 7. mars 2017 @ 07:11
Under kategorien(e): ski

Ingen kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Samarbeidspartnere

Lillesands-sparebank Trimtex MX-Sport Lillesand Senter
Asko Saint Gobain

Informasjon

Styreleder: Tor Berthelsen

Org. nr.: 975 633 845, Adresse: Postboks 202, 4792 Lillesand
 Følg oss på Facebook
 Følg oss på Twitter