Årets unge frivillige

Natascha Cummings Westberg var blant de nominerte til «Årets unge frivillige»

Natascha med sine foreldre på idrettsgallaen.

LIL turn er virkelig stolte når vår egen ungdomsrepresentant Natascha blir valgt ut som en av fire blant alle de nominerte til «Årets unge frivillige»og ble invitert til «Årets idrettsgalla Sør». Det ble gjennomført en flott idrettsgalla med god underholdning, utdeling av mange priser og god bevertning.

Bare å bli nominert er jo en kjempeprestasjon og Natascha hadde virkelig fortjent dette, men det er også mange andre flinke frivillige der ute.
LIL turn er utrolig takknemlige for at Natascha er en del av vårt team i turnen.

Uttalelse fra en mamma: Hun tar alt på strak arm, superpositiv og veldig moden i forhold til alder. alder. En autoritet samtidig som hun er venner med de hun trener.
Hun er gull verdt for oss..

Denne jenta hører vi sjeldent nei fra, også om det gjelder kurs-samlinger-treninger-turer og lignende og ikke bare i egen klubb. Når andre klubber ber om hjelp stiller ho opp. Hun er en person som kan snu dårlig humør til godt humør, med sitt smil humør og latter. Tross sin unge alder trener ho juniorjenter som  ikke er mange år yngre enn henne selv og de har  respekt for ho og gjør hva de blir bedt om. Samtidig er ho deres venn, som de ser opp til og beundrer. De yngre gymnastene gleder seg til de blir gamle nok til å bli trent av Natascha. Freerunning gutta synes ho er tøff, for ho gjennomførte Toughest i Oslo 2.sept. Så nå er det den store snakkisen om at det vil de og.

Natascha inspirerer både store og små med sine ferdigheter og ho deler gledelig av sine erfaringer

Natascha er i hallen minimum 5 dager i uka. Helgene brukes til samlinger, kurser og skolearbeid. For til tross for at ho er i hallen «alltid» så går ho på skole og tar en utdannelse innen idrett, noe hun er flink til å videreformidle til alle gymnastene. Turn er gøy og det er viktig å holde seg aktiv men skole er enda viktigere så de kan få en utdannelse.

Gratulerer og lykke til videre Natascha.

Hilsen styret i LIL turn.

Skrevet av: Rune Stiansen den 5. november 2017 @ 12:22
Under kategorien(e): Forsiden,turn

Ingen kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Samarbeidspartnere

Lillesands-sparebank Trimtex MX-Sport Lillesand Senter
Asko Saint Gobain

Informasjon

Styreleder: Tor Berthelsen

Org. nr.: 975 633 845, Adresse: Postboks 202, 4792 Lillesand
 Følg oss på Facebook
 Følg oss på Twitter