Barneskirenn 14. Februar

Barneskirenn gjennomført i kveld med stor deltakelse med over 100 barn og noen litt yngre ungdom. En fin kveld med temperatur like rundt null, men med litt kald vind, men slik må det være når det er skirenn på vinteren. Det ble tomt for vafler og pølser også denne kvelden. Det vil i løpet av kvelden eller morgendagen komme en deltaker liste også på denne siden. Så for vi håpe på at det blir bra forhold også for flere skirenn fremover, følg med på hjemmesiden og i lokalpressen til uken.

Skrevet av: Notto den 14. februar 2018 @ 23:52
Under kategorien(e): ski

Ingen kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Samarbeidspartnere

Lillesands-sparebank Trimtex MX-Sport Lillesand Senter
Asko Saint Gobain

Informasjon

Styreleder: Tor Berthelsen

Org. nr.: 975 633 845, Adresse: Postboks 202, 4792 Lillesand
 Følg oss på Facebook
 Følg oss på Twitter