Skirenn til Onsdag 21. Mars !!

Det blir et siste skirenn Onsdag 21. Mars. Påmelding fra kl 17,00 og med først start kl 18,00. Gratis saft etter mål gang og og salg av vafler og pølser. Dette blir nok siste skirenn for i år, for neste uke er påsken i gang og mange bortreist..

Tenkte at jeg skulle kjøre en runde rundt Olashei i ettermiddag, men snøen er så har at ikke maskinen klarer å snu snøen og sette nye spor. Så jeg er nødt til å vente på mildere vær før jeg setter i gang, men det går fort den veien nå. Følg med på hjemmesiden for mer innformasjon..

Skrevet av: Notto den 18. mars 2018 @ 18:47
Under kategorien(e): ski

Ingen kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Samarbeidspartnere

Lillesands-sparebank Trimtex MX-Sport Lillesand Senter
Asko Saint Gobain

Informasjon

Styreleder: Tor Berthelsen

Org. nr.: 975 633 845, Adresse: Postboks 202, 4792 Lillesand
 Følg oss på Facebook
 Følg oss på Twitter