Oppstart håndball J/G-6 (f. 2012), og J/G-7 (f. 2011)

Vi starter opp med håndballtreninger for gutter og jenter født 2012 (J/G-6) torsdag 23. august 1700-1800. Treningene er lekbetonte og sosiale og vi vektlegger allsidighet og koordinasjon, med gradvis balltrening. Alle som har lyst å prøve kan bare stille opp på treningen, og det er selvsagt lov å prøve noen ganger før man bestemmer seg for om man vil fortsette. 6-åringene vil trene sammen med 7-åringene (J/G-7), som også har første trening for sesongen denne dagen. Det vil være et kort informasjonsmøte for foreldrene på starten av treningen. Om dere har spørsmål i forkant kan dere kontakte trener Ole Morten Mouridsen (se kontaktinformasjon under «HÅNDBALL – Trenere»). Vel møtt!

 

Skrevet av: Lars Walle den 15. august 2018 @ 23:22
Under kategorien(e): Forsiden,håndball

Ingen kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Samarbeidspartnere

Lillesands-sparebank Trimtex MX-Sport Lillesand Senter
Asko Saint Gobain

Informasjon

Styreleder: Tor Berthelsen

Org. nr.: 975 633 845, Adresse: Postboks 202, 4792 Lillesand
 Følg oss på Facebook
 Følg oss på Twitter