Barneskirenn i Holta til Onsdag 30. Januar !!

Hei alle skivenner, nå er snøen kommet og vi planlegger skirenn til Onsdag 30. Januar, med samme opplegg som tidligere år. Med påmelding fra kl 17,00 og første start kl 18,00. Vi starter i tre klasser og løyper 1-6 år starter først og går en runde rundt banen ca 400 meter. Neste klasse er 7-9 som går litt lenger ca 500 meter men med en liten bakke opp og en litt større bakke ned igjen. Den eldste klasse er fra 10år og eldre. Disse går en runde i den «gamle» lysløypa på ca 1500 meter. Det blir medaljer og gratis saft til alle. Så er det salg av vafler og pølser etc i klubbhuset etter fullført skirenn.

Ellers vil det bli kjørt skispor etter som snøen slutter å lave ned, som kan ta en tid.. Følg med på hjemmesiden til LIL.

Skrevet av: Notto den 27. januar 2019 @ 20:55
Under kategorien(e): ski

Ingen kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Samarbeidspartnere

Lillesands-sparebank Trimtex MX-Sport Lillesand Senter
Asko Saint Gobain

Informasjon

Styreleder: Tor Berthelsen

Org. nr.: 975 633 845, Adresse: Postboks 202, 4792 Lillesand
 Følg oss på Facebook
 Følg oss på Twitter