Keepertrenere med B-lisens

LIL fotball gratulerer keepertrenere med B-lisens!

NFF Agder og Express arrangerte 28.-30. april NFF Keepertrener B-lisens-kurs, på Fevik stadion. Av 18 deltakere fra fotballkretsen, var hele 6 fra LIL Fotball. Instruktør var Fagansvarlig keeperutvikling i NFF, Jan Erik Stinessen.

Vi gratulerer keepertrenerne med B-lisensen:
Morten Westberg
Robin Cummings
Sergey Manev
Hugo Nilsen
Terje Pedersen
Øyvind Mellem

 

 

Skrevet av: Ingvild Ruhaven den 29. mai 2017 17:32 Les Mer

Dommerliste nye dommere 2017

Her er oversikt over dommere for sesongen 2017:

Dommeroversikt – 2017

Skrevet av: Ingvild Ruhaven den 23. april 2017 20:11 Les Mer

Keeperdel 2 av C-lisens med 9 trenere

Tirsdag 04. april gjennomførte LIL Fotball siste del av Keepertrenerdelen i C-lisensen. Instruktør fra NFF Agder var Are Sælø, keepertrener i Randesund IL. 9 trenere gjennomførte kurset, sammen med spillere fra klubben.

Skrevet av: Ingvild Ruhaven den 12. april 2017 16:38 Les Mer

Sparket i gang fotballsesongen

1.-2. april sparket mer enn 500 barn og unge i gang årets fotballsesong i Holta. Fotballspillere fra Lillesand IL, Høvdingen, Lillesand FK og Birkenes IL i alderen sju til 19 spilte kamper mot hverandre. Les mer i Lillesandspostens artikkel om kick-off.

Foto: Lillesandsposten

Skrevet av: Ingvild Ruhaven den 4. april 2017 20:40 Les Mer

12 fotballtrenere på delkurs 4 av C-lisens

4.-5. mars arrangerte LIL Fotball, sammen med NFF Agder, Delkurs 4 av C-lisensen for fotballtrenere. Igjen var det Geir Arne Gundersen, fra Randesund IL, som var instruktør fra kretsen. Dette er siste del av grunnskoleringen i NFFs trenerutdanning og første gang dette kurset blir holdt i Lillesand. For LIL Fotball er det en viktig milepæl i klubbens satsing «Det store kompetanseløftet» at 12 nye trenere har gjennomført dette delkurset.

  

Skrevet av: Ingvild Ruhaven den 20:34 Les Mer

11 fotballtrenere på delkurs 3 av C-lisens

18.-19. februar arrangerte LIL Fotball, sammen med NFF Agder, Delkurs 3 av C-lisensen for fotballtrenere. Det er første gang dette kurset blir holdt i Lillesand og 11 av klubbens trenere deltok. Instruktør fra kretsen var Geir Arne Gundersen, fra Randesund IL. For LIL Fotball er dette en viktig del av klubbens satsing «Det store kompetanseløftet».

 

Skrevet av: Ingvild Ruhaven den 20:32 Les Mer

Lillesand IL og Amazon Grimstad FK inngår samarbeid

Fotballgruppa i Lillesand IL og Amazon Grimstad FK er glade for å kunne informere om at klubbene gjennom vedtak i de respektive styrer har besluttet å inngå et samarbeid for å ivareta og styrke satsingen på senior kvinnefotball. Samarbeidet innebærer i første omgang at klubbene stiller med et felles lag «Lillesand/Amazon» for kvinner i årets 3. divisjon. Samarbeidslaget er godkjent av NFF Agder og innplassert i serieoppsettet.

Les mer i pressemeldingen her:

Pressemelding – Samarbeid mellom Lilleand IL og Amazon – 160317

 

 

Skrevet av: Ingvild Ruhaven den 16. mars 2017 21:00 Les Mer

Hedret ildsjelene

Gørill Kristiansen og Ingunn Corneliussen ble tildelt Lillesand Idrettslags hederspris under hovedlagets årsmøte 1. februar.

Foto: Lillesandsposten

Les mer på Lillesandspostens hjemmeside http://www.lp.no/nyheter/hedret-ildsjelene-1.1619058

Skrevet av: Ingvild Ruhaven den 12. februar 2017 12:14 Les Mer

13 deltakere på C-lisens, delkurs 2

3.-5. februar arrangerte klubben trenerkurs i samarbeid med NFF Agder. Fredag var det keepertrenerkurs med Are Sælø, som er mangeårig keepertrener i Randesund. Lørdag og søndag var det Ole Christian Bjerke som var veileder. Det var våre egne spillerne fra 2005- og 2006-kullene som stilte som objekter til de praktiske øktene både på keeperdelen på fredag og ute i snøværet på lørdag. Søndag ble økten flyttet innedørs pga snøfallet.

 

Skrevet av: Ingvild Ruhaven den 11:58 Les Mer

22 Deltakere på C-lisens, delkurs 1

21. januar startet en ny etappe av «Det store kompetanseløftet». Fotballgruppen er arrangør for trenerkurset «Grasrottreneren» i Holta, i samarbeid med NFF Agder. Første delkurs er et to dagers kurs, med praktiske øvelser hvor LIL-spillere deltar. Instruktøren var Thomas Lindal, lærer på fotballinjen på KKG.
Det var 23 deltakere på kurset og 22 av dem var fra LIL. LIL Fotball er stolt over at så mange LIL-trenere nå har begynt på denne kompetansehevingen.

Skrevet av: Annar den 27. januar 2017 15:39 Les Mer

Samarbeidspartnere

Lillesands-sparebank Trimtex MX-Sport Lillesand Senter
Asko Saint Gobain

Informasjon

Styreleder: Tor Berthelsen

Org. nr.: 975 633 845, Adresse: Postboks 202, 4792 Lillesand
 Følg oss på Facebook
 Følg oss på Twitter