Lite snø igjen i Holta !!

Det er nå så lite snø og mye vann under snøen igjen, så det vil ikke bli arrangert skirenn før det kommer mer snø !!

Det er noe snø enda, men det minker veldig nå, og værmeldingene er også dårlige i så måte, men litt høyere oppe er det nok av snø…

Skrevet av: Notto den 10. februar 2019 21:36 Les Mer

Skirenn Onsdag 6. Februar er Avlyst !

Hei alle skivenner, vi ser oss nøtt til å avlyse skirennet i morgen Onsdag 6. Februar på grunn av mye vann under snøen. Det blir bare vann vist vi begynner å kjøre spor og det vil være nødvendig med støvler for å kunne gå i området. Men vi satser friskt igjen med første anledning.

Ellers er værmeldingen veldig dårlig frem over inn mot helga og også delvis i helga.  Så drømmehelga var nok i helga som var i Lillesand i år. Men vi prøver igjen så fort det lar seg gjøre.

Skrevet av: Notto den 5. februar 2019 21:44 Les Mer

Olashei !!

Har i dag Lørdag kjørt skispor til Olashei, med bra resultat. Det er bra med snø alle veier bortsett fra under E-18, så nå kan fin-skiene frem en sjelden gang i Olashei trassen. Værmeldingen er god for i morgen, så det er absolutt dagen for en tur til Olashei.

Har også kjørt i Lysløypa og jordene på Lundemoen, så det blir ikke kjørt noe mer før til Mandag.

Skrevet av: Notto den 2. februar 2019 16:07 Les Mer

Skirenn avviklet.

Da var første skirenn avviklet med stor deltakelse og stor stemning. Det vil komme en deltakerliste om ikke så lenge med antall deltaker etc.

Har i dag Torsdag kjørt en tur rundt Olashei og satt noe spor noen plasser, og det er veldig bra med snø, også der som det vanligvis ikke pleier å være snø. Vil prøve å få til brukbare forhold også til helgen, men det beror litt på nedbøren som kommer.

Har for tiden driftsstans på maskinen, men regner med å være på plass igjen i morgen. Følg med på hjemmesiden for mer info.

Skrevet av: Notto den 31. januar 2019 21:29 Les Mer

Barneskirenn i Holta til Onsdag 30. Januar !!

Hei alle skivenner, nå er snøen kommet og vi planlegger skirenn til Onsdag 30. Januar, med samme opplegg som tidligere år. Med påmelding fra kl 17,00 og første start kl 18,00. Vi starter i tre klasser og løyper 1-6 år starter først og går en runde rundt banen ca 400 meter. Neste klasse er 7-9 som går litt lenger ca 500 meter men med en liten bakke opp og en litt større bakke ned igjen. Den eldste klasse er fra 10år og eldre. Disse går en runde i den «gamle» lysløypa på ca 1500 meter. Det blir medaljer og gratis saft til alle. Så er det salg av vafler og pølser etc i klubbhuset etter fullført skirenn.

Ellers vil det bli kjørt skispor etter som snøen slutter å lave ned, som kan ta en tid.. Følg med på hjemmesiden til LIL.

Skrevet av: Notto den 27. januar 2019 20:55 Les Mer

Skisesongen i gang i Jubileumsåret 2019 !!!

Har i dag Lørdag kjørt noen løyper i Lysløypa og også en runde på jordet på Lundemoen. I morgen Søndag er det meldt mye snø, så regner med å ha kjørt opp løypene til ca kl,12,00, men de vil sikkert snø igjen etter en stund eller med en gang !!!.

Skrevet av: Notto den 26. januar 2019 21:34 Les Mer

Olashei Skjærtorsdag !!

Har i ettermiddag prøvd å friske opp skisporet rundt Omars løype og også rundt Olashei. Det ble som så nå, på grunn av at snøen noen plasser er frosset veldig til, og er da vanskelig å få myknet opp, men forholdene er bedre der sola kommer til. De er noen plasser med helt og lite snø, men de fleste plasser er det bra med snø. Etter værmeldingen å dømme vil det blir hardt og glatt i store deler av løypa så vær veldig OBS. God Påske alle sammen !!

Skrevet av: Notto den 28. mars 2018 22:17 Les Mer

Ingen skirenn i morgen Onsdag 28. Mars !!

Vår oppegående lokal avis Lillesands Posten reklamerer med skirenn i morgen Onsdag 28, Mars, men det medfører ikke riktighet.

Det har skjedd en glipp i systemet til skigruppa !!

Skrevet av: Notto den 27. mars 2018 22:25 Les Mer

Skimuligheter PalmeSøndag !!

Har i kveld kjørt nye spor til Olashei og jordene på Lundemoen og også lysløypa, men her er det nå mye granbar etc. Til Olashei er det enda brukbare forhold og med fin værmelding for Søndagen kan dette bli en av de siste muligheten for i år. Det smelter veldig nedenifra nå og det er mye vann i bekkene også, men det snø sikkert hele påsken de aller fleste plassene. God tur alle sammen og det kan være siste ski varsel for i år !!

Skrevet av: Notto den 24. mars 2018 23:49 Les Mer

Resultater av skikarusell 21.03.2018

Det er avholdt 5 løp i vinter:

  • Totalt 300 starter
  • Det har vært fra 108 deltakere på det meste på et enkeltløp og 27 deltakere på som laveste antall deltakere.
  • Det er 200 ulike navn, så altså 200 ulike deltakere har deltatt i vinter.
  • 3 deltakere har deltatt på alle 5 løpene.

Nils G.

(mer…)

Skrevet av: Annar den 22. mars 2018 09:13 Les Mer

Samarbeidspartnere

Lillesands-sparebank Trimtex MX-Sport Lillesand Senter
Asko Saint Gobain

Informasjon

Styreleder: Tor Berthelsen

Org. nr.: 975 633 845, Adresse: Postboks 202, 4792 Lillesand
 Følg oss på Facebook
 Følg oss på Twitter