LIL Webshop hos Trimtex

Nettbutikken stenger 10/12 med forventet levering i uke 4.

Her er litt informasjon om fremgangsmåte:

Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: http://trimtex.no/no/min-trimtex/lillesand-il-1/

Før du kan starte å bestille må du registrere deg.

Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss.

Tast inn TEAMKODEN: lil17 i «teamkode for innmelding» og logg inn.

Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.

Trimtex å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.

Lurt tips! Kommer man “bort” fra klubbsidene, kan man alltid klikke på «Min Trimtex» for å komme tilbake igjen.

Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.

Skrevet av: Annar den 29. november 2017 22:51 Les Mer

Årets unge frivillige

Natascha Cummings Westberg var blant de nominerte til «Årets unge frivillige»

Natascha med sine foreldre på idrettsgallaen.

LIL turn er virkelig stolte når vår egen ungdomsrepresentant Natascha blir valgt ut som en av fire blant alle de nominerte til «Årets unge frivillige»og ble invitert til «Årets idrettsgalla Sør». Det ble gjennomført en flott idrettsgalla med god underholdning, utdeling av mange priser og god bevertning.

Bare å bli nominert er jo en kjempeprestasjon og Natascha hadde virkelig fortjent dette, men det er også mange andre flinke frivillige der ute.
LIL turn er utrolig takknemlige for at Natascha er en del av vårt team i turnen.

Uttalelse fra en mamma: Hun tar alt på strak arm, superpositiv og veldig moden i forhold til alder. alder. En autoritet samtidig som hun er venner med de hun trener.
Hun er gull verdt for oss..

Denne jenta hører vi sjeldent nei fra, også om det gjelder kurs-samlinger-treninger-turer og lignende og ikke bare i egen klubb. Når andre klubber ber om hjelp stiller ho opp. Hun er en person som kan snu dårlig humør til godt humør, med sitt smil humør og latter. Tross sin unge alder trener ho juniorjenter som  ikke er mange år yngre enn henne selv og de har  respekt for ho og gjør hva de blir bedt om. Samtidig er ho deres venn, som de ser opp til og beundrer. De yngre gymnastene gleder seg til de blir gamle nok til å bli trent av Natascha. Freerunning gutta synes ho er tøff, for ho gjennomførte Toughest i Oslo 2.sept. Så nå er det den store snakkisen om at det vil de og.

Natascha inspirerer både store og små med sine ferdigheter og ho deler gledelig av sine erfaringer

Natascha er i hallen minimum 5 dager i uka. Helgene brukes til samlinger, kurser og skolearbeid. For til tross for at ho er i hallen «alltid» så går ho på skole og tar en utdannelse innen idrett, noe hun er flink til å videreformidle til alle gymnastene. Turn er gøy og det er viktig å holde seg aktiv men skole er enda viktigere så de kan få en utdannelse.

Gratulerer og lykke til videre Natascha.

Hilsen styret i LIL turn.

Skrevet av: Rune Stiansen den 5. november 2017 12:22 Les Mer

Turn 2017

LIL Turn

Her er treningstidene for våren 2017/2018  (OBS! noen nye dager og klokkeslett):

Mandag:
17.00-18.00: Barneidretten
18.00-19.30: Freerunning gr. 3
19.00-20.30: Freerunning gr. 4
Tirsdag:
17.30-19.00: Rekrutt og Junior (6. – 10. trinn)
17.30-19.00: Freerunning gr. 1
19.00-20.30: Freerunning gr. 2
Onsdag:
16.30-17.30: 5 åringene + 1. trinn (5åringene er kun 6 stk som allerede kan litt turn Dette er ikke en åpen gruppe for påmelding)
17.30-18.30: 2. trinn + 3. trinn 2 og 3 trinn slås sammen iår.
Torsdag:
17.00-18.30: 4. trinn + 5. trinn
18.00-20.00: rekrutt + junior (6. – 10. trinn)
Lørdag: Rull og tull
10.00-11.00: 1 og 2 år
Annehver lørdag ca
11.00-12.00: 3 og 4 år
Søndag:
17.30-19.30: Cheerleading
18.00-20.00: Rekrutt og Junior (6. – 10. trinn)

Hva koster det å ha barn i LIL Turn?

Noe penger og noe innsats. Vi har lav kontingent, og er derfor avhengig av hjelp til en del oppgaver. Alle har et ansvar for å trå til for å løse oppgavene som må gjøres gjennom året, slik at barna får et godt tilbud i LIL Turn.

Styret vil forsøke å holde oversikt over hvem som bidrar, slik at oppgavene som skal løses i løpet av et «Turn-år», blir fordelt på alle, og ikke bare noen få. På foreldremøtet, kan man etter «Først til mølla» prinsippet sette seg opp på oppgaver man ønsker å bidra med. Det er ting for enhver smak. Der vi mangler personer, vi dette bli fordelt etter beste evne.

Advarsel: det er en viss risiko for at det er trivelig å være med på dette, og at man blir sittende igjen med gode minner ;-)

Oppgaver man har satt seg opp på eller er tildelt, har man selv ansvar for byttebort, dersom man ikke kan bidra!

Dette er et viktig prinsipp vi kommer til å følge.

En stor takk til dere som står på gang etter gang, når det er oppgaver som skal løses!! Tusen Takk!

Vi trenger stadig trenere og hjelpetrenere!

Det kreves ingen forkunnskaper for å bli trener.
Det viktigste er at man har lyst! NGTF arrangerer kurs i det man har behov for. Turnforeningen betaler dette.

Vi kan love at det er givende og gøy!
Det er det en gyllen mulighet til å kurse seg i trening og helse for barn, samt å delta i givende treninger i et godt miljø.

Cheerleading/Freerunning for jenter

Siden vi har får tildelt noe mer treningstid, håper vi å kunne starte med dette, men er avhengige av at noen vil bli trenere, gjerne jenter/damer! Vet du om noen? Eller kan du selv tenke deg å være med å ha det gøy? Kurs og opplæring vil bli gitt.

Egne treningslokaler

«Hallkomiteen» er kommet i gang og består av Emil Evnum, Rolf Fauske, Jarle Gundersen, Geir A. Olsen, samt Tom Knudsen.

Målet er å skaffe egne treningslokaler til Turn, slik at vi kan «låse oss inn og slå på lyset» når vi skal trene, uten å måtte rigge masse utstyr opp og ned. Det kan i en overgang være midlertidige lokaler, men målet er å få bygget en «basishall» som tilbygg til en av de eksisterende idrettshallene.

Det er sendt brev til kommunen, blant annet ang. tomt, og komiteen vil jobbe videre med mål om at en ny «Basishall» skal bli Lillesands idrettslags 100 års jubileumsprosjekt i 2019!

Ny turn hall ble vedtatt på bystyremøte desember 2017..!!

Gode tips og innspill ønskes, både om lokaler, løsninger, økonomi og praktisk arbeid.

Styret

Rune Stiansen, leder

Vibeke Gottschalck, nestleder

Anke Degelmann, sekretær

Natasha Cummings Westberg, ungdomsrepresentant

Audun Øien, medlemsansvarlig/kasserer

Nina Gjevdeli, arrangementansvarlig

Knut Reiersen, material/utstyransvarlig

Unni Gregersen, styremedlem

Kevin Schou, styremedlem

Espen Ringvold, barneidrett kontaktperson

 

Vibeke og Audun sitter i Aust-Agder kretsting

Nina Gjevdeli og Kevin Schou, valgkomite


Vi har nå fått et komplett styre, så nå er vi igang. Sjekk her for mer info

Tips om hva vi kan gjøre annerledes/bedre til neste år, mottas med takk.
lillesandil.no/turn skal våre stedet for utfyllende informasjon om Turn. Forslag eller mangler meldes til styret.

Skrevet av: Tom Knudsen den 27. august 2015 09:34 Les Mer

LIL Turn deltok på NGTF’s 125 års jubileumsshow!

DSC02629Det var et fantastisk show lørdag 11.april i Sør Amfi i Arendal. Alle turngruppene i Aust-Agder deltok for å feire Norges Gymnastikk og Turnforbund (NGTF) som fyller 125 år i 2015.

Norges gymnastikk og turnforbund er Norges eldste særforbund. Aust-Agder idrettskrets er den eneste kretsen som har laget et eget Jubileumsshow.

Her fikk gymnastene virkelig vist hva som rører seg innenfor gymnastikk- og turnsporten i kretsen! Showet var svært proft.

DSC02579Det åpnet med ”gammeldags” linjegymnastikk med seniorturnere opp til 75 år fra Arendal, og påfølgende felles linjegymnastikk for alle turnere.

Det gikk slag i slag med apparatturn som skranke, bom og bøylehest. Turnere fra Express og Tvedestrand viste Rytmisk sportsgymnastikk. Cheerleading fra Express med høye kast der både gutter og jenter er med. 

DSC02583-kopi Lillesand viste breddeturn med turnere fra 7-11 år. Dette var den størst troppen av alle. De var fantastisk flinke og gjennomførte øvelser på trampett, tumblingbane, overslagskasse og bølgende bro på gulvet.

DSC02594-kopi

 

Freerunningsgutta i Lillesand og Grimstad hadde felles oppvisning. Det ble et forrykende show med triks, backflips, sideflips, kasteflips, frontflips og wallflips. Utrolig tøft med mye akrobatikk, og det kunne flere ganger høres gisp fra publikum.

DSC02616-kopi

Teamgym fra Arendal turnforening har utøvere i toppklasse, med flere landslagsutøvere. Noen var med å sikre Norge EM-sølv på Island i vinter. Saltoer med enkle, doble, kropperte, pikerte og strake rotasjoner med skru! Trippelsaltoer som gikk høyt opp i lufta der det nesten virket som turnerne ikke hadde tenkt å lande igjen.

Finalen var NGTF’s egen «Flashmob», en fellesdans laget spesielt til 125 års jubileet. Alle utøverne stilte i like T-skjorter. Utøvere i alle aldre danset sammen med smil og glede.

En stor Hilsen Lillesand Idrettslag Turn og Freerunning

Skrevet av: Tom Knudsen den 20. april 2015 13:15 Les Mer

Gjenglemt tøy i Holtahallen

Kassen for glemt tøy i Holtahallen er nå helt full. Kassen blir tømt fredag 28. mars. Tøyet blir da levert videre til LIL’s tøygjenvinning.

Skrevet av: Annar den 12. mars 2014 09:46 Les Mer

Spenstig stevne

Det var mange spenstige og flinke turnere i ilden i Møglestuhallen i helgen. Men også for foreldre som arrangerte var dette det mest spenstige løftet på flere år da de arrangerte stevne for 350 deltakere fra store deler av fylket. Nå drømmer klubben om en turnhall.

ORIGINAL: Lillesands-Posten
AV: EMMA EMILIE HØJLYNG FLØDE
PUBLISERT 26.02.2014 08:54
SIST OPPDATERT 26.02.2014 10:21

Turngruppa i Lillesand Idrettslag har ingen problemer med pågangen. Rekrutteringen er stadig god, og de har lenge hatt ventelister for å komme med, forteller tidligere leder i turngruppa, Kari Helene Egeland, som var arrangementsansvarlig for stevnet. (mer…)

Skrevet av: Annar den 28. februar 2014 11:00 Les Mer

Våren 2014

Til foresatte i LIL Turn.                                                                                          Våren 2014

Da var treningsåret godt i gang, men sender ut informasjonsbrevet, bedre sent enn aldri.

Som dere vet så har det vært vanskelig og få tak i nok foreldre til å stille opp i styret,

Endelig var det noen frivillige sjeler som tok på seg verv slik at vi nå har ett nytt styre med en spennende tid foran oss, så håper dere også blir fornøyd da vi ‘nye’ også gleder oss masse til å bli kjent med foreldre og turnere (freerunnere) Om det skulle være noen igjen som hadde gledet seg til en plass i styret så kan vi trenge en person til J

Om en plass i styret ikke er noe for akkurat deg, så ville det også vært til hjelp med en håndsrekning som trener. Ta kontakt med hovedtrener på ditt trinn for mer informasjon eller send en mail til en av oss i styret.

Det første som skjer på agendaen i år er KS/KM førstkommende helg (23 februar)

Vi ser frem til en spennende søndag med mange flink turnere fra Aust-Agder og håper at så mange som mulig vil ta turen opp i Møglestuhallen da det vil bli muligheter for å holde ett nytt mesterskap ved en senere anledning.

Kontingent sendes normalt ut og betales på høsten, og ny medlemsansvarlig er nå Trond Kvarenes.

Det er viktig at dere gir beskjed om nytt tlf, ny adresse, ny mailadresse osv.

For at trenerne skal kunne gi deres barn best mulig undervisning og tilrettelegging, ber vi om at dere foresatte ikke er med barna inn i hallen under trening, men sitter og venter i gangen på utsiden. Ved behov kan foresatte være med de 3 første gangene på 1.trinn ved oppstart. Dette praktiseres også ved de andre turnforeningene. Dere må gjerne være med og hjelpe til med å rigge opp og ned utstyr, slik at dette ikke stjeler så mye tid fra trenerne. Husk også drikkeflaske med vann til hver trening.

Dersom dere ønsker å snakke med treneren om noe, ikke ta dette rett før eller rett etter trening, men en mail sendes til Trenerkontakten som i år er Astrid Christina Jæger slik at det ikke stjeler treningstid. Dessuten kan det også være greit å få ting skriftlig, da man kanskje ikke får med seg alt som blir sagt samtidig som man prøver å starte treninga. Dette praktiseres også i andre klubber.

Ved avlevering og henting av barn ber vi dere IKKE kjøre inn mot turnhallen da det er barn på utsiden og ulykker fort kan skje. Parker heller bilen på parkeringsplassen og gå inn å hent barnet ditt om dem ikke kan gå alene bort til bilen. Viser også til tidligere mail fra LUS.

Vi ønsker alle det beste for våre barn – men husk at trenerne ønsker det beste for alle barna som er til stede!

Vi ser frem til et godt samarbeid og en aktiv vår/høst!

Hilsen Styret

Skrevet av: Tom Knudsen den 20. februar 2014 15:48 Les Mer

Årsmelding Turn

Ved en feil ble ikke årsmeldingen til Turn med i LILs årsrapport.

Den kan derfor leses her:

Årsmelding LIL Turn 2013.

Styrets sammensetning:

Leder: Kari Helene Egeland

Nestleder: Junina Tveiten Jørgensen

Kasserer: Astrid Tandberg

Referent: Marianne H. Øien

Medlemsansvarlig: Elin Bylund

Trenerkontakt: Vibeke Gottschalck (ikke stemmeberettiget)

LIL Turn har dette året høynet medlemsantallet til 160 medlemmer og er dermed nest største gruppe i LIL. Vi har et parti som heter GymX med voksne damer som trener mosjon. Freerunning har nå to partier for gutter. Innen troppsgymnastikk har vi 5 partier i alderen 6 til 13 år.

Dette året har vi leid inn gjestetrenere i kortere og lengere perioder, kjøpt inn noe nytt utstyr, deltatt på flere arrangementer, blitt tildelt både spillemidler og kompetansemidler og hatt stor fokus på utdannelse og kursing av trenere, i tråd med NGTF`s nye kompetansekrav, samt økning av treningstid. Trenerne har vært på kurs i treningsplanlegging med Jacob Bie Hansen (anerkjent dansk turntrener og kursholder) for å bedre kunne planlegge trening- og kompetansemål for hvert trinn.

Alt dette i et håp om at det kommer medlemmene til gode i form av mer kvalifisert og effektiv trening, mestringsfølelse og gode opplevelser på trening, stevner og andre oppvisninger.

I 2013 har LIL Turn deltatt på følgende arrangementer:

April: Kretsserie og Kretsmesterskap i Froland

Gymfestival i Arendal

Mai: Borgertoget i Lillesand

Lillesand Sparebank stipendutdeling ( kun Freerunning) i Lillesand

Turnsportens Dag i Lillesand

Juni: Voksenturnstevne (GymX) på Rjukan

Lillesands Daene (GymX) i Lillesand

Oktober: Kretsmesterskap og Sørlandsmesterskap Arendal

November: Høstoppvisning i Lillesand

Styret har hatt 10 styremøter og 3 samarbeidsmøter (styret og trenere) og behandlet 61 saker.

Styret vil gjerne takke alle som har hjulpet til dette året slik at vi har kunnet opprettholde aktivitetsnivået i turnen?

På vegne av styret

Kari Helene Egeland

Leder

Skrevet av: Tom Knudsen den 12. februar 2014 23:23 Les Mer

Oppstart uke 2!

Hei alle turnere!

Håper alle har hatt en fin ferie?

Vi starter opp treningene igjen mandag 6.januar!

Velkommen til et nytt og spennende semester!

Hilsen trenerne og styret

Skrevet av: Annar den 5. januar 2014 22:29 Les Mer

Høstoppvisning torsdag 21.11.13

Kjære alle turnere med familie og venner!

Årets høstoppvisning foregår i Holtahallen torsdag 21.11.!

Turnerne møter ferdig kledd og med håret satt opp kl 17.00, og oppvisningen starter kl 17.30.

Middagen tar dere selvfølgelig hos oss! ;)

Inngangspenger er satt til kr 50,- per person eller kr 200,- per familie. Det dekker pølser, kaker, kaffe og brus.

Husk å ta med en gevinst til ca kr 50,- per turner! Og godt med penger til loddsalget ;)

Husk også oppgavene deres familie er satt opp til å hjelpe til med – enten kakebaking, tilrigging, rydding eller nedrigging!

Velkommen til en hyggelig kveld i Holtahallen!

 

Hilsen styret

 

Skrevet av: Annar den 21. november 2013 15:17 Les Mer

Samarbeidspartnere

Lillesands-sparebank Trimtex MX-Sport Lillesand Senter
Asko Saint Gobain

Informasjon

Styreleder: Tor Berthelsen

Org. nr.: 975 633 845, Adresse: Postboks 202, 4792 Lillesand
 Følg oss på Facebook
 Følg oss på Twitter