Senior Herrer avslutter sesongen med prisutdeling!

Postet av Lillesand IL den 13. Okt 2024

Senior Herrer avsluttet sesongen med seier mot Hisøy sist uke😁 De har hatt sesongavslutning med prisutdeling, hvor de blant annet kåret årets forsvarsspiller, årets mest fremgangsrike og årets spiller 🥳🤩

☺️ Årets nykommer: Kee Deeku. Han kom til oss denne høsten. En spiller med innsats, ferdigheter og gir et positivt løft til hele gruppen. 

😄Årets bidragsyter: Håkon Røste. Vår kjære keeper som dessverre ble skadet tidligere i sesongen, men han har vært på treninger og kamper for å hjelpe laget. 

⚽️ Årets toppscorer: Kjetil Esperaas. En ekte målmaskin. Han har scoret 28 mål på 14 kamper. Og 21 av dem var hat trick! 

🛡 Årets forsvarsspiller: Yngve Windsland. Kapteinen som ble hedret av gruppa som årets spiller - scorer mål - skaper samhold og en spiller som er flink til å kommunisere. 

Årets mest fremgangsrike: Sebastian Ohrvik også junior spiller. Han har tatt gruppen med storm den siste tiden. Sebastian har utviklet seg til en spiller som går først i alle dueller og en av dem som legger flest meter på senior. 


🥰 Årets publikum favoritt: Simen Benestvedt fra junior. Han ble stemt frem av publikum. Denne spilleren viser frem finter på høyt nivå og chipper pasninger til medspillere - mange elsker å se denne gutten spille fotball. 

🏆 Årets spiller: Dilmon Isak. En gutt som har vært med oss hele veien, tatt plass i midtforsvaret, hurtig og vi kan med sikkerhet si at dette er den beste senior spilleren på senior herrer. Vi gleder oss til neste sesong med Dilmon på laget! 

🏵 Årets lagspiller: Vegard Storsveen. Limet som holder laget sammen, flink til å se andre, godt humør og positiv - rett og slett en viktig person for å skape samhold og inkludering. Dette er spilleren som har deltatt på flest treninger og jobber med seg selv for å bli bedre. Rett og slett en kjernekar! 

Til slutt ønsker vi å takke alle våre supportere. Norge er ikke et lang med sol hele året og noen ganger kan det være ganske surt ute. Tusen takk for at dere finnes. Tusen takk for at dere er der for fotballen. Senior herrer gleder seg til neste sesong og starter allerede treningen mot neste år. HEIA LIL! 👊⚽️

     


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.