Olasheiløpet 2024

Postet av Lillesand IL den 7. Sep 2024

Olasheiløpet 2024 er vel gjennomført med stor deltakelse og en fantastisk atmosfære. Vi takker alle som stilte opp som både deltakere og funksjonærer for å gjøre arrangementet til en suksess! I knallvær ble det satt flere personlige rekorder, og de glade ansiktene ved målgang vitnet om en vellykket konkurranse. Vi ser allerede frem til neste års Olasheiløp og håper på enda flere deltakere! Alle resultater finner du her på vår nettside,https://www.lillesandil.no/next/p/66517/alle-resultater, hvor du også kan se bilder fra løpet her:  https://drive.google.com/drive/folders/1af25_UhDDqFE5Xe8m2S8FEkBAhJwIAtE?usp=share_link

Vi oppfordrer alle til å begynne å forberede seg til Olasheiløpet 2025.

Hold dere oppdatert på våre sosiale medier for kommende treningsøkter og informasjon om påmelding. Vi gleder oss til å se både kjente og nye ansikt i løpet av neste års arrangement! 

Thor Bylund i kjent positur og Camilla Grande Høydahl koser seg etter målgang, sprekinger!



Reservasjoner av møterom i Holta

Postet av Lillesand IL den 6. Sep 2024

Vi har byttet system som håndterer reservasjoner av møterom i Holta. De som har lagt inn fremtidige reservasjoner bes om å legge de inn på nytt i det nye systemet.Reservasjoner i Holta er KUN mulig for medlemmer i Lillesand Idrettslag og kun til aktivitet i regi av lag og grupper i LIL. 

Vi låner eller leier IKKE ut lokalene lenger til annen type virksomhet, slik som barnedåp, konfirmasjon, jubileer eller andre typer private arrangementer.

Eventuelle spørsmål om løsningen kan rettes til IT-mannen Christer

Du finner reservasjonsløsningen her:

https://www.lillesandil.no/next/p/82374/reservere-moterom-i-holta